Festival d’Humor de Barcelona. Del 16 al 20 de Març

1. TITULARITAT
Aquest portal web és titularitat de la societat BARCELONA EVENTS MUSICALS S.L. el domicili social de la qual es troba al  C/ PUJADES, 77-79 2n 7a, BARCELONA i el CIF de la qual és B65505257 Telèfon  93 707 33 43 i correu electrònic de contacte  festival@cruillabarcelona.com
. Constituïda en virtut d’escriptura pública i inscrita en el Registre Mercantil Nº 026171.

2.
2. DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
BARCELONA EVENTS MUSICALS S.L és titular de tots els drets d’explotació de propietat intel·lectual i industrial del lloc Web i és també titular o té la corresponent llicència sobre els drets de propietat intel·lectual, industrial i d’imatge sobre dels continguts disponibles a través del mateix.
En conseqüència, no està permès suprimir, eludir o manipular l’avís de drets d’autor (“copyright”) i qualssevol altres dades d’identificació dels drets de BARCELONA EVENTS MUSICALS S.L o dels seus titulars incorporats als continguts, així com els dispositius tècnics de protecció, les empremtes digitals o qualssevol mecanismes d’informació i/o d’identificació que poguessin contenir-se en els continguts.
Així mateix està prohibit modificar, copiar, reutilitzar, explotar, reproduir, comunicar públicament, fer segones o posteriors publicacions, carregar arxius|arxivaments, enviar per correu, transmetre, usar, tractar o distribuir de qualsevol manera la totalitat o part dels continguts inclosos al Lloc Web per a propòsits públics o comercials, si no es compta amb l’autorització expressa i per escrit de BARCELONA EVENTS MUSICALS S.L o, en el seu cas, del titular dels drets que correspongui.
3. ENLLAÇOS
Al Lloc Web, l’Usuari podrà trobar enllaços a altres pàgines web mitjançant diferents botons, links, banners, etc., els quals són gestionats per tercers. BARCELONA EVENTS MUSICALS S.L  no té facultat ni mitjans|medis humans ni tècnics per conèixer, controlar ni aprovar tota la informació, continguts, productes o serveis facilitats per altres llocs web als que s’estableixen enllaços des del Lloc Web.
En conseqüència, BARCELONA EVENTS MUSICALS S.L  no assumeix cap tipus de responsabilitat per qualsevol aspecte relatiu a la pàgina web en la qual s’estableix un enllaç des del Lloc Web, en concret, a títol enunciatiu i no taxatiu, sobre el seu funcionament, accés, dades, informació, arxius|arxivaments, qualitat i fiabilitat dels seus productes i serveis, els seus propis enllaços i/o qualsevol dels seus continguts, en general.
L’establiment de qualsevol tipus d’enllaç per part del Lloc Web a cap altre lloc web aliè no implica que existeixi algun tipus de relació, col·laboració o dependència entre BARCELONA EVENTS MUSICALS S.L, i el responsable del lloc web aliè.
4. LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ
Les presents condicions generals de l’Avís Legal es regeixen per la Legislació espanyola, essent competents els Jutjats i Tribunals de Barcelona per a conèixer qualsevol qüestió que es susciti sobre la interpretació, aplicació i acompliment de les mateixes.