Festival d’Humor de Barcelona. Del 16 al 20 de Març

19/03/2022 - 23:00
RAFA MAZA: SOLO FABIOLO
Teatre Apolo

Cancel·lat

Malauradament, l’espectacle de Rafa Maza ha estat cancel·lat per motius de salut de l’artista. El Teatre Apolo es posarà en contacte amb tots els compradors per informar del procés de devolució de les entrades.

Que es facin a un costat els Borjamaris i els Cayetanos del món, perquè Fabiolo de la Mora y Leja arriba trepitjant fort. El personatge estrella de l’actor Rafa Maza és un pijo de la jet set madrilenya, però els seus cops de revés no són amb la raqueta del club de tennis, sinó amb els seus comentaris mordaços i insolents sobre els temes d’actualitat més importants. Perquè les persones amb diners es poden permetre dir el que pensen i, així, moltes vegades, es transformen en autèntics còmics. Si vols viatjar al peculiar palauet del Fabiolo, no oblidis la teva copa baló, perquè t’esperem el pròxim 19 de març al Teatre Apolo.

Només t’avancem una cosa: tot i que aquest personatge pugui semblar odiós, acabaràs establint amb ell una connexió molt especial. Perquè Rafa Maza ha trobat la manera de fer-lo carismàtic gràcies al seu domini de diverses disciplines, des de la imitació i el teatre gestual fins al cant i els jocs malabars. I tot barrejat amb un element de crítica social. És a dir, Fabiolo arriba amb tota l’artilleria a l’In Risus 2022.

Data:
19/03/2022
Hora:
23:00
Obertura de portes:
22:30
Lloc: Teatre Apolo
Preu: 18€