Festival d’Humor de Barcelona. Del 16 al 20 de Març

24/03/2022 - 21:00
LA VIDA MODERNA AMB BRONCANO, IGNATIUS I HÉCTOR DE MIGUEL
Palau Sant Jordi

Nova data: 24 de març al Palau Sant Jordi!

No volíem tancar la primera edició de l’In Risus sense l’actuació dels grans caps de cartell. Després de la millora d’un dels artistes, que va patir un problema de salut d’última hora, ja podem anunciar la nova data de l’espectacle: dijous 24 de març al Palau Sant Jordi!

Les mateixes entrades que tenies per al passi del passat dissabte 19 seran vàlides per accedir el dijous 24 i, si vols venir a la nova data, no necessites fer cap gestió addicional. Si no pots assistir i desitges obtenir una devolució, t’hem enviat un email on t’indiquem com pots sol·licitar-la.

***

Ningú s’hauria imaginat mai que un programa de ràdio encapçalat per David Broncano, Ignatius Farray i Héctor de Miguel es podia transformar en un autèntic fenomen de masses. Però, si hi ha una cosa que aquests tres humoristes deixen clara cada dia, és que La Vida Moderna és incomprensible. Tot apuntava a què la seva manera de jugar amb els límits de l’humor només els hi portaria a ser un tema de conversa entre quatre frikis del podcast, però aquest programa radiofònic s’ha guanyat un lloc en el món del mainstream gràcies a la seva habilitat per combinar la comèdia més absurda amb la crítica social.

Tal va ser l’impacte, que Broncano, Farray i Quequé es van preguntar: “Com podem allargar l’estafa?”. D’aquí va sortir la idea d’expandir-se també als teatres. Des del 2014, han omplert sales arreu d’Espanya i, el pròxim 19 de març, arriben al Palau Sant Jordi amb un nou espectacle i disposats a penjar una altra vegada el cartell de sold out.

Si els hi vols donar un cop de mà, fes-te ja amb la teva entrada per a l’In Risus 2022!

Data:
24/03/2022
Hora:
21:00
Obertura de portes:
Lloc: Palau Sant Jordi
Preu: 26-36 €